mail ons op: info@praktijkgip.nl
Wat doen we

Wat doen we?

Bij Praktijk GIP gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je klachten en waar je naartoe wilt. We kijken samen met jou naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en waardevol en vitaal te leven. We doen dat op een praktische betrokken en positieve manier en het besef dat je altijd een keuze hebt om patronen te doorbreken en dat verandering bij jezelf begint.


Stress, uit balans
Stress, uit balans
Stress, uit balans
Stress, uit balans
Stress, uit balans
Stress, uit balans

VOOR WIE?

Eigenlijk zijn wij er voor iedereen. Iedereen kan door een acute situatie uit balans raken of langzaam de spanning in zijn of haar leven zien sluipen. Wat de oorzaak ook is, het gevolg is vaak ongezonde spanning, stress.

Wij gaan met je op zoek naar de oorzaak van je problemen, doorbreken je negatieve patronen en zorgen er voor dat je weer op het pad komt van een gezond en vitaal leven. De verandering begint bij jezelf, wij zijn je gids.

Hoe werken we?

Alles draait om vertrouwen en een duidelijke werkwijze bij ons. We beginnen met het invullen van een vragenlijst en een kennismakingsgesprek. Hieruit blijkt waar je aan wilt werken en wat je wilt bereiken. Samen met jou maken we een plan waarin duidelijk staat wat de hulpvraag is, wat je doelstellingen zijn en wat de route wordt om deze te bereiken. Het aantal gesprekken en de frequentie stemmen we met elkaar af.

Bij psychosociale therapie gaat het meestal om kortdurende behandelingen. Wij maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden zoals oplossingsgerichte therapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Rationele emotieve therapie, gespreksmethodiek, Acceptance and Commitment Therapy en Transactionele analyse. Voortdurend doen we nieuwe inspiratie, kennis en vaardigheden op door het volgen van opleidingen, cursussen, het werken met cliënten en uitwisseling met collega’s.