mail ons op: info@praktijkgip.nl
Wie zijn wij

Praktijk GIP bestaat uit meerdere psychosociaal therapeuten. Deze zijn gekwalificeerd psychosociaal therapeut en geregistreerd lid van beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg*).

Psychosociaal therapeut / ACT-trainer

Jacqueline van Elderen

Wat mij fascineert is de eigenheid van mensen, ieder mens is uniek en ieder mens ontwikkelt en groeit op een eigen manier. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou als mens bezighoudt, hoe je denkt, wat je overkomen is, wat je belangrijk vindt en wat je doelen zijn.

Vanuit de inzichten die we in onze gesprekken verkrijgen, zoeken we samen naar manieren om met problemen om te gaan, maken we concrete plannen en zorgen we er voor dat je op een sterke, vitale manier in het leven komt te staan.

Ik ben ook actief als ACT trainer

Kernwoorden hierbij zijn: focus, energie, balans, rust én succes!

Wil je een afspraak maken of meer weten?
Mail jacqueline@praktijkgip.nl


psychosociaal therapeut

Carine van den Ingh

In de vraag achter de vraag zit vrijwel altijd het antwoord. Die centrale vraag wil ik dan ook graag samen met je formuleren. Wat maakt dat je tijdelijk uit balans bent? Wat zijn de hobbels en valkuilen in jouw levensweg? Waarom heeft een bepaalde situatie zo’n invloed op jouw functioneren?

Zodra je in staat bent om dit soort vragen zelf te stellen kun je bouwen aan structurele verbeteringen zodat je het leven kunt leiden dat je eigenlijk zou willen leiden. Daar wil ik je graag bij helpen.

Ik ben ook actief als wandelcoach in het het kader van burn-out (preventie).

Kenmerkend voor mijn manier van werken: geïnteresseerd, empathisch, analytisch en met levenservaring.

Wil je een afspraak maken of meer weten?
Mail carine@praktijkgip.nl 


Review: Carine, ik wil je bedanken voor jouw positieve inbreng en hulp bij mijn proces om weer terug te keren in deze maatschappij en om mezelf weer meer te waarderen. M. v. E.


Review: In de gesprekken met jou voelde ik me veilig waardoor ik mij volledig kon openstellen. Het grootste probleem was dat ik wel zag dat er dingen anders moesten, maar dat het niet lukte om dat te veranderen. Mede dankzij jouw hulp is dat nu wel gelukt. Je hebt mij de juiste weg gewezen door goed te luisteren, goede adviezen te geven, mij in mijn waarde te laten en terug te geven wat je zag. Het bewaken van mijn grenzen gaat me nu een stuk beter af, ik leg de lat voor mezelf en anderen niet meer zo hoog en je hebt me laten inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Nu is het aan mij om hier continue aan te blijven werken. Het zal niet altijd makkelijk zijn maar ik ga er zeker voor en zal dan iedere keer aan de volgende woorden denken die ik mijzelf heb opgelegd: elke verandering brengt oneindig veel mogelijkheden”. N.E.

NFG

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Wij zijn beiden gekwalificeerd psychosociaal therapeut en geregistreerd lid van beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). De NFG is een erkende beroepsvereniging waardoor het mogelijk is voor cliënten om de therapie vergoed te krijgen van de verzekering.


RBCZ-therapeut

RBCZ-therapeut

Wij zijn beiden geregistreerd bij het RBCZ. Het RBCZ heeft het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Goed om te weten is dat deze therapieën meestal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Voor Jacqueline: jacqueline@praktijkgip.nl
of voor Carine: carine@praktijkgip.nl
Wij zijn beiden gekwalificeerd psychosociaal therapeut

Locatie

Gesprekken vinden in beginsel plaats in Gezondheidscentrum Mierlo, Graspieper 4. U kunt voor de deur parkeren. Een gesprek kan ook plaatsvinden op een locatie naar wens. Hiervoor geldt een kilometervergoeding van 0,19 c/km).